Kis Puff Huzat
Kis Puff Huzat
Kis Puff Huzat
Kis Puff Huzat
Kis Puff Huzat
Kis Puff Huzat
Vászon: A legkedveltebb anyagunk, ami nagyon jól bírja a megpróbáltatásokat. 100% Pamut, amely többféle színben is rendelhető! Minden babzsák dupla huzattal készül, aminek nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és a változatos külső, ugyanis bármikor rendelhetsz foteledhez egy új külső huzatot, amivel újra feldobhatod akár az egész lakás összképét.

Mintás vászon: Ha eleged van az egyhangú, monoton dolgokból dobd fel környezeted és válassz a fiatalos, mintás anyagaink közül! Minden babzsák dupla huzattal készül, aminek nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és a változatos külső, ugyanis bármikor rendelhetsz foteledhez egy új külső huzatot, amivel újra feldobhatod akár az egész lakás összképét.

Vízlepergetős: A legkülönlegesebb anyag, melynek felülete még a gyöngyvászonnál is simább, tapintása puha és finom. A tulajdonságaiban enyhén elasztikus, de ugyanakkor nagyon tartós és strapabíró. Felszíne tartósan szennytaszító ( Lásd Kutyafekhely ), vízlepergető tulajdonságú, bizonyos fajtája teljesen vízálló!

Kültéri huzatok: Pihenj a szabadban és vidd magaddal a babzsákfoteled is! Kültéri anyagból készült babzsákjaink ellen állnak a fénynek, víznek, hidegnek és melegnek egyaránt. Ha szeretsz a teraszon olvasgatni, vagy vízparton, medence szélén napozni ez a tökéletes választás!

Kis Puff Huzat

5 990 Ft
Választható szövetek:
5 990 Ft
1 db
Sale
Perfect babzsákfotel
47 490 Ft
37 990 Ft
Sale
Medium babzsákfotel
47 490 Ft
37 990 Ft
Sale
Twist babzsákfotel
37 490 Ft
29 990 Ft
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH