Cégünkről

Cégünk babzsákfotelek, töltőanyagok és kerti bútorok értékesítésével foglalkozik. Már évek óta tevékenykedünk és próbáljuk bővíteni a hazai piac azon részét, ami a kényelmet szolgálja, de elképzeléseink, kitartásunk és a sok munkába fektetett idő mostanra forrotta ki magát igazán. Babzsákfotel választékunkban megtalálhatod a modern és klasszikus formákat egyaránt, de kérésre egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. A 2013-as év elején tovább bővítettük a palettát, így ma már különböző exkluzív kerti bútorokat, kutyapárnákat és egyéb kiegészítőket is megtalálhattok nálunk.


A sok tervezgetés és tesztelés során mindig arra törekedtünk, hogy ízléses, esztétikus, kényelmes formájú babzsákfoteleket készítsünk úgy, hogy azok strapabíróak legyenek és átvészeljék a legdurvább kiképzéseket is. Választékunk folyamatosan bővülő, amit egyrészt munkatársaink kreativitásának, másrészt pedig Nektek vásárlóknak köszönhetünk, akik beküldték jobbnál jobb ötleteiket. A 2 személyes függőágyat és a kerti kiegészítőket leginkább az egyedüliség jellemzi. Ezeket a termékeket garantáltan csak nálunk fogod megtalálni!


Reméljük Ti is örömötöket lelitek ezekben a csodálatos ülő és fekvő akalmatosságokban és mindenki megtalálja a kedvére valót. Ismerkedjetek meg webáruházunkkal! Jó böngészést kívánunk mindenkinek!


Megosztás

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates