Amit a szállításról tudni kell

Az általad megrendelt babzsákfoteleket, párnákat, puffokat, huzatokat és a töltőanyagot kívánság szerint házhoz szállítjuk. Törekszünk arra, hogy a megrendelt terméked, mind a kézhezvételig a lehető legjobb kezekben legyen. Cégünk Európa egyik vezető csomagszállítójával a DPD Hungária Kft.-vel áll kapcsolatban.

dpd-auto2Szállítási díj*:

Békéscsaba területén belül a kiszállítás ingyenes! (A megrendelésnél válaszd a személyes átvételt!)

Magyarország területén belül a szállítási díj egységesen:

- 0 - 2,6 kg-ig           2600 ft / csomag

- 2,7 - 3,9 kg-ig      3000 ft / csomag

- 4 - 6 kg-ig         4000 ft / csomag

- 6,1 - 11 kg-ig    5000 ft / csomag

- 11,1 - 16 kg-ig     7000 ft / csomag

- 16,1 - 20 kg-ig    8000 ft / csomag

- 20,1  kg felett    egyedi szállítási árak

 *Tételes megrendelésekre nem vonatkozik!

 

A DPD által nyújtott szolgáltatási rendszer általános jellemzői:


Minden csomag vonalkódos csomagcímkével van ellátva, amely lehetővé teszi a csomag díjmentes elektronikus nyomon követését a szállítás során és az átvételi elismervény letöltését a www.dpd.hu honlapon.


A küldemény felvétele napján a címzettet a DPD SMS-ben értesíti a csomagja felvételéről, az utánvét összegéről és a másnapi kiszállításról. A címzettnek válaszüzenetben lehetősége van a kiszállítási dátum módosítására, amennyiben a következő nap nem felel meg neki. A küldemény kiszállításának napján a címzettnek a reggeli órákban újabb SMS-t küldünk, amelyben a küldeményének a pontos kiszállításáról értesítjük, így megtudja, hogy délelőtt vagy délután számíthat a DPD futár érkezésére.


Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori és harmadszori kézbesítést  végeznek! Magánszemélynek történő kiszállítás esetén amennyiben a címzett nem tartózkodik a csomagcímkén megjelölt címen a futár egy értesítőt hagy a  helyszínen. Az értesítőn szereplő szám segítségével a címzettnek a www.dpdcsomagom.hu portálon lehetősége van arra, hogy az első sikertelen kézbesítési kísérlet után az egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását. Amennyiben a módosítás este hétig megtörténik, a Címzett már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre - például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére  -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a futár egy megadott helyen le is adhatja a csomagot. Természetesen továbbra is lehetőség van telefonon keresztül módosítani a csomag kiszállításának időpontját, illetve ha valaki nem szeretné a csomagátvétel megszervezésének lehetőségével élni, a DPD még további két alkalommal megkísérli a küldemény kiszállítását.


A DPD a küldeményeit Magyarországon a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8-17 óráig) szállítja házhoz.


Megosztás

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates