A babzsákok felépítése

Felpts

 

A babzsákfotel felépítése: Külső huzat, Belső huzat, Töltőanyag, Rejtett Zip-Zár, Címke


Belül található a babzsákfotel lelke a töltőanyag, ezek az apró gyöngyök teszik ilyen kényelmesé foteljeinket. Ezt egy belső huzat tartja össze, ami nagyon fontos szerepet tölt be. Összetartja a habkönnyű töltőanyagot és egyben lehetővé teszi, hogy babzsákunk könnyen tisztítható legyen, sőt ezáltal bármikor egyszerűen lecserélhetjük az ezt védelmező és egyben díszítő külső huzatot!


(Mindkét huzat rejtett zipzár-ral van felszerelve, ez teszi ilyen praktikussá a Puffy Bag babzsákfoteleit!)


  • felepetes1
  • felepetes2
  • felepetes3
  • felepetes5
  • felepetes6A KÜLSŐ HUZATRÓL ÁLTALÁBAN
 
A babzsákjaink külső huzatát kifejezetten strapabíró, mutatós anyagokból készítjük, amik a nagyobb terhelésnek is ellenállnak. Ezt a huzatot cipzárral látjuk el, hogy bármikor levehesd foteledről, így a huzatot cserélgetni tudod vagy könnyedén kimoshatod azt.
 
A TISZTÍTÁSRÓL
 
A pamut vásznak és kevert szálas vásznak esetében, csak vedd le a külső huzatot és 30-40 fokon mosógépben kimoshatod!

A vízlepergetős anyagoknál óvatosabbnak kell lenünk, ugyanis ezek az anyagok impregnálva vannak. A mosószerek és egyéb tisztítószerek eltömítik az anyagot és így az elveszítheti vízlepergető képességét. (Nézz utána neten!) A legcélravezetőbb egy puha sörtéjű kefével megpróbálni eltüntetni a szennyeződést. Csak akkor mossuk kézzel vagy gépben az anyagot a megfelelő tisztítószerrel, amennyiben az előző megoldással nem jártunk sikerrel. Alacsony hőfokon és egyedül mossuk ezeket a huzatokat.

A kültéri anyagokat nagyon egyszerűen tisztíthatod. Slaggal, vizes ronggyal, szivaccsal, a durvább szennyeződéseket pedig nedves, puha sörtéjű kefével is takaríthatod!

A textilbőrből készült huzatok tisztítását a legújabb kutatások szerint elegendő áttörölni egy baba törlőkendővel!
 
A KÜLSŐ HUZAT
 
A Puffy Bag-nél csak külső huzattal együtt tudod megvásárolni babzsákfoteleidet, pont azért, hogy a későbbiekben lehetőséged legyen könnyedén tisztítani kedvenc ülőalkalmatosságod! A belső huzat célja, hogy összetartsa babzsákodat és mosáskor ne lepje el az egész lakást a töltőanyag. Ezt a huzatot is cipzárral láttuk el, de erre leginkább csak a babzsákod újratöltésénél lesz szükséged.
 
A TÖLTŐANYAG
 
A babzsákfotelek töltőanyaga a polisztiról gyöngy. Ennek az anyagnak a cementes változatát leginkább szigetelésre használják az építőiparban, de ez nem megfelelő egy babzsákfotelhez, mert a huzatok áteresztik a port! Mi a különleges eljárással tisztított polisztirol gyöngyöt használjuk, ami teljesen cementmentes és antiallergén. Ez a pehelykönnyű töltőanyag teszi lehetővé, hogy a babzsákodat könnyedén felkapd és átköltöztesd a lakás bármelyik részébe egy szempillantás alatt!
 
A babzsák töltőanyag tulajdonságai:
 
-Borzasztóan könnyű
-Kíváló hőszigetelő
-Taszítja a nedvessége
-Nem gyúlékony
-Freonmentes
-Antiallergén
-cementmentes, tisztított
 
 
BABZSÁK KÜLSŐ HUZATFAJTÁK
 
 
Vászon - A Klasszikus!
 
A legkedveltebb anyagunk, ami nagyon strapabíró! 100% Pamut és kevertszálas vásznaink sokféle színben léteznek, az egyszínűtől a mintásvászonig.
 
Vízlepergetős - A Legfiatalosabb!
 
A Vízlepergetős anyagaink a fiatalok kedvence. Óriási színválasztékában fellelhetőek a mai legdivatosabb rikító és pasztel színek is. Anyaga puhább még a gyöngyvászonnál is! Enyhén elasztikus, de ugyanakkor óriási strapabíró képességgel rendelkezik.
 
Kültéri - Az Ellenálló!
 
Nagy színválasztékkal rendelkező kültéri anyagaink ellenállnak a legzordabb időjárási körülményeknek is. Megbírkózik a szikrázó napsütéssel, az esővel, de még a hideg hóval is!
 
Textilbőr - Az Exkluzív!
 
Prémium kategóriás különleges tulajdonságokkal bíró anyag ínyencek részére. A két legfőbb tulajdonsága a többi anyaggal szemben hogy nagyon könnyen tisztítható és anyagából adódóan megtartja formáját, így sokkal könnyebb felállni belőle.
 
 
 
Megosztás

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates