GYIK

1, Mivel vannak megtöltve a babzsákfotelek?

A babzsákfotelek töltőanyagaként apró polisztirol gyöngyök szolgálnak. Ezek kiváló hőtartó képességüknek köszönhetően mindig meleg érzést keltenek.

  • A töltőanyag rendkivüli tulajdonságokkal rendelkezik: pehely könnyű, taszítja a nedvességet, tartja a hőt és nem gyúlékony
  • Cement mentes, különös odafigyeléssel tisztított!
  • Antiallergén anyag, szóval az érzékenyebbeknek sem lesz gondjuk vele!


2, A webshopban megrendelt babzsákfotelt hány nap alatt készül el?

A már visszaigazolt megrendelések a visszaigazolástól számított maximum 2 hét alatt készítjük el. Természetesen a vásárlók minél előbbi kiszolgálására törekszünk, hogy minél hamarabb eljusson hozzájuk a megrendelt termék, így a kézhezvétel lehet, hogy pár napon belül megtörténik.

 

3, Van e lehetőség arra, hogy többféle színben rendeljünk meg egy babzsákfotelt?

Mindegyik babzsákfotelünk több részből tevődik össze, amelyet feltüntettünk a termék részletes leírásában. A színeket ennek megfelelően választhatod ki. Amennyiben ilyen egyedi babzsákfotelt szeretnél, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, hogy egyeztetni tudjuk az elképzeléseidet!

 

4, Hogyan adhatom le megrendelésemet?

Rendelésed módját megválaszthatod, ahogy éppen a legkényelmesebb számodra! Pár kattintással elintézheted itt az oldalunkon, ahol Webáruházunk a nap 24 órájában nyitva áll előtted, de megteheted telefonon, vagy e-mailben is. Ezeket az elérhetőségeket megtalálod az oldal jobb felső sarkán, vag a kapcsolatok menüpont alatt.

Amennyiben a webáruháznál történő vásárlást választod, kattints a "babzsákfotelek" menüpontra és azon belül válaszd a "formák-at". Itt kiválaszthatod babzsákfoteled típusát az kisebbektől a nagyobbakig. Kattints rá a kiszemelt babzsákfotelre, majd a részletek gombra. Itt a legördülő menüsorban kiválaszthatod a számodra szimpatikus anyag típusát, majd a fotel színét. Ezek után helyezd a kosárba. A kosárból visszatérhetsz és válogathatsz még termékeink közül, vagy továbbléphetsz a pénztárba ahol az adatok kitöltése után megrendelheted saját foteled.

 

5, Hogyan fizethetek?

Lehetőséged van készpénzzel fizetni utánvét esetén, vagy ha jobbnak látod, akkor az összes költséget előre, egy összegben kifizetheted a biztonságos és gyors PayPal-al, vagy banki átutalás segítségével. Miután beérkezett hozzánk megrendelésed, kapsz tőlünk egy automatikus visszaigazolást email-ben, amiben megrendelésed pontos adatait tételesen is ellenőrizni tudod. A megrendelésed aktuális státuszairól szintén email értesítőt küldünk. Tételes, nagyobb megrendelés esetén a gyártást csak a előleg megérkezése után kezdjük meg. Miután leadtad rendelésed felvesszük veled a kapcsolatot, hogy a pontos részleteket is leegyeztethessük.

 

 6, Összement a babzsákfotelem, mi ilyenkor a teendő?

A babzsákfotelek töltőanyaga az évek múlásával zsugorodik, az apró gyöngyök veszítenek méretükből, ami az igénybevétel gyakoriságától függ. Az utántöltés azonban nagyon egyszerű! Csak ciprározzuk ki a külső huzatot, majd ezután a belsőt, ami összetartja a gyöngyöket, majd töltsük bele a megfelelő mennyiséget.

 

7, Mennyi töltőanyag kell ahhoz, hogy a babzsákfotel újra a régi legyen és hol lehet beszerezni?

A töltőanyagot itt a Puffy Bag-nél is megrendelheted. Hogy mennyire lesz szükséged az függ a foteled nagyságától. Egy két babzsákfotel meghaladja az 500 litert is, ezeknél akár 100-200 literre is szükség lehet, de egy kissebb puff utántöltéséhez elegendő pár liter is!