Cégünkről

Cégünk babzsákfotelek, töltőanyagok és kerti bútorok értékesítésével foglalkozik. Már évek óta tevékenykedünk és próbáljuk bővíteni a hazai piac azon részét, ami a kényelmet szolgálja, de elképzeléseink, kitartásunk és a sok munkába fektetett idő mostanra forrotta ki magát igazán. Babzsákfotel választékunkban megtalálhatod a modern és klasszikus formákat egyaránt, de kérésre egyedi elképzeléseket is megvalósítunk. A 2013-as év elején tovább bővítettük a palettát, így ma már különböző exkluzív kerti bútorokat, kutyapárnákat és egyéb kiegészítőket is megtalálhattok nálunk.

Bővebben

Amit a szállításról tudni kell

Az általad megrendelt babzsákfoteleket, párnákat, puffokat, huzatokat és a töltőanyagot kívánság szerint házhoz szállítjuk. Törekszünk arra, hogy a megrendelt terméked, mind a kézhezvételig a lehető legjobb kezekben legyen. Cégünk Európa egyik vezető csomagszállítójával a DPD Hungária Kft.-vel áll kapcsolatban.

dpd-auto2Szállítási díj*:

Békéscsaba területén belül a kiszállítás ingyenes! (A megrendelésnél válaszd a személyes átvételt!)

Magyarország területén belül a szállítási díj egységesen:

- 0 - 2,6 kg-ig           2600 ft / csomag

- 2,7 - 3,9 kg-ig      3000 ft / csomag

- 4 - 6 kg-ig         4000 ft / csomag

- 6,1 - 11 kg-ig    5000 ft / csomag

- 11,1 - 16 kg-ig     7000 ft / csomag

- 16,1 - 20 kg-ig    8000 ft / csomag

- 20,1  kg felett    egyedi szállítási árak

 *Tételes megrendelésekre nem vonatkozik!

 

Bővebben

A babzsákok felépítése

Felpts

 

A babzsákfotel felépítése: Külső huzat, Belső huzat, Töltőanyag, Rejtett Zip-Zár, Címke


Belül található a babzsákfotel lelke a töltőanyag, ezek az apró gyöngyök teszik ilyen kényelmesé foteljeinket. Ezt egy belső huzat tartja össze, ami nagyon fontos szerepet tölt be. Összetartja a habkönnyű töltőanyagot és egyben lehetővé teszi, hogy babzsákunk könnyen tisztítható legyen, sőt ezáltal bármikor egyszerűen lecserélhetjük az ezt védelmező és egyben díszítő külső huzatot!


(Mindkét huzat rejtett zipzár-ral van felszerelve, ez teszi ilyen praktikussá a Puffy Bag babzsákfoteleit!)


  • felepetes1
  • felepetes2
  • felepetes3
  • felepetes5
  • felepetes6Bővebben

Első a biztonság!

Babzsákjainkat 3 lépcsős biztonsági védelemmel szereltük fel, hogy megóvjuk a saját és mások gyermekeit a rájuk leselkedő veszélyektől!
 
FIGYELMEZTETÉS: A babzsákfotelek töltőanyagának kis, könnyű gyöngyszemei komoly veszélyt jelentenek a gyerekekre nézve, ha azt lenyelik vagy belégzik!

Bővebben

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates