Nagy Puff babzsákfotel
Nagy Puff babzsákfotel
Nagy Puff babzsákfotel
Nagy Puff babzsákfotel
Nagy Puff babzsákfotel
Nagy Puff babzsákfotel

Ugyanolyan keményre töltött hengeres formájú ülőalkalmatosság, mint a kis puff babzsákfotel termékünk, csak mérete annál jóval nagyobb. Ennek ellenére azonban nem csak felnőttek, hanem gyerekek számára is kiváló lehet. Egy nagyobb babzsákfotelnek tökéletes kiegészítője lehet.

Mérete: 50*50cm
Tömege: 2,4 kg

Vászon: Az egyik legkedveltebb babzsák anyagunk, mivel nagyon jól viseli a megpróbáltatásokat. Többféle színben is kapható, 100%-ban pamutból készül. Babzsákjaink mindig dupla huzattal készülnek, ennek köszönhetően egyszerűen tisztán lehet őket tartani, és változatos megjelenést kölcsönöz nekik, ugyanis bármikor rendelhetsz új külső huzatot babzsákfoteledhez.

Mintás vászon: Ha eleged van a monoton, egyhangú dolgokból, színezd újra környezeted és válassz fiatalos, mintás vászon anyagot babzsákfotelednek! Minden babzsák dupla huzattal készül, aminek köszönhetően garantált a könnyű tisztíthatóság és a változatos megjelenés, babzsákfoteledhez ugyanis bármikor rendelhetsz egy új külső huzatot, ennek segítségével újra meg újra feldobhatod akár az egész lakás összképét.

Vízlepergetős: A gyöngyvászonnál is simább, finom, puha tapintású felületű az egyik legkülönlegesebb babzsákfotel anyagunk. Enyhén elasztikus, de ugyanakkor nagyon tartós és strapabíró anyag. Felszíne szennytaszító (Lásd Kutyafekhely) és vízlepergető tulajdonságú, egyes fajtája teljesen vízálló!

Kültéri huzatok: Ha a szabadban pihensz, ne hagyd otthon babzsákfoteledet sem! Kültéri anyagból készült babzsákjaink rendkívül strapabírók: ellen állnak a fénynek, víznek, melegnek és hidegnek egyaránt. Ha szeretsz a kertben napozni, vagy vízparton, medence szélén pihenni, ez babzsák huzat lesz a tökéletes választás!

Nagy Puff babzsákfotel

16 290 Ft 12 990 Ft
Választható szövetek:
12 990 Ft
1 db
Sale
Kis Puff babzsákfotel
13 190 Ft
10 490 Ft
Sale
Medium babzsákfotel
32 490 Ft
25 990 Ft
Sale
Twist babzsákfotel
28 190 Ft
22 490 Ft
Sale
Royal babzsákfotel
47 490 Ft
37 990 Ft
New
Kutyafekhely
16 890 Ft
13 490 Ft
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH