2014.11.20.

AB Expo

Néhány kép a csapatról az Exporól és azokról, akik egyből beleszerettek babzsákfoteleinkbe!
Bővebben

2014.09.27.

Nyerj egy Babzsákfotelt a Puffybag és a TippBázis közös játékán!

Vegyél részt a Puffybag és a TippBázis közös Nyereményjátékán!
 
Indítunk egy 4 hétig tartó nyereményjátékot, amelyben egy értékes Tippbázis logóval ellátott Puffybag babzsákfotel lesz a győztes jutalma.

Bővebben

2014.09.25.

Nyerj egy Babzsákfotelt a Puffybag és a Tippek Harca közös játékán!

A BL tippverseny mellett elindult az új, 3 hétig tartó játék, ahol megmutathatod, hogy te vagy a Tippek igazi Harcosa. Játssz a Puffy Bag pontvadászatán, és nyerj egy babzsákfotelt!

Bővebben

2014.09.24.

Megérkeztek az új mintás anyagaink!

A Magyarországon elérhető LEGNAGYOBB mintás vászon SZÍNVÁLASZTÉK! Bővítettük a mintás anyagból készült babzsákfoteleink színválasztékát, így mától több mint 45 féléből válogathattok webáruházunkban.

Bővebben

2014.09.24.

Új, bővített vízlepergetős színválaszték, több mint 60 színben!


A Magyarországon elérhető LEGNAGYOBB vízlepergetős SZÍNVÁLASZTÉK! 

Megújult, illetve bővült a vízlepergetős anyagból készült babzsákfoteleink színválasztéka, így mától több mint 60 féléből válogathattok webáruházunkban.

Bővebben

2014.09.24.

Babzsákjaink a 67. Cannes-i filmfesztiválon!

Idén lezajlott a 67. filmfesztivál Franciaországban, Cannes-ban! A filmes világ hírességei között a magyar delegáció is végig vonulhatott a vörös szőnyegen...a vörös szőnyeg mellett, pedig vörös PuffyBag babzsákfotelek díszítették a terepet!

Bővebben

2014.02.05.

Puffy Bag babzsákok a budapesti Idol Speedfitness Studio-ban

Az év elején a Tabu Tv interjút készített az egyik legkedveltebb budai fitness stúdióban a MOM Parkban, ahol a sportolni vágyók az edzés szüneteiben a mi babzsákfoteleinkben regenerálódhatnak. A babzsákfotelek egyedi rendelésre készültek és tökéletes kiegészítőjévé váltak az edzőteremnek.

Bővebben

2013.12.10.

A házhozszállítás az Ünnepek alatt

Tisztelt Vásárlók!
 
Az ünnepi időszak közeledtével szeretnénk Önt mielőbb tájékoztatni a DPD Hungária Kft. által nyújtott szolgáltatás menetrendjéről.
 
Információ az Ünnepi nyitva tartásról:

Bővebben

2013.11.12.

Új, bővített anyagválaszték, több mint 100 színben!

Mintás anyagválasztékunkat csaknem teljes egészében lecseréltük, így jelenleg több mint 100 kölönböző anyagból válogathattok. A fiatalos, dizájnos vásznak között, az egyszínűtől az egyedi mintásig, a csíkostól a kockásig mindent megtalálhattok kínálatunkban.

Bővebben

2013.10.29.

Hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Amikor babzsákfotelt választunk otthonunkba néhány dolgot figyelembe kell vennünk. Az egyik dolog a babzsák eredete, ugyanis a babzsákfotelek hosszú utat tettek meg a 60-as 70-es évek, azaz az első megjelenésük óta. Akkoriban igazi babbal töltötték meg őket, ami nagyon nehézzé és kényelmetlenné tette őket. A babot gyakran romlottan kapták és a bogarakat is vonzották. A mai világban viszont nagyon praktikussá váltak és tényleges helyet kaptak bútoraink között.

Bővebben

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates