Óriás Párna babzsákfotel
Óriás Párna babzsákfotel
Óriás Párna babzsákfotel
Óriás Párna babzsákfotel
Óriás Párna babzsákfotel
Óriás Párna babzsákfotel

Az Óriás Párna babzsákfotel bír a legtöbb opcióval! Az Óriás Párna babzsák egy rugalmas választás, amit mindenki kénye-kedve szerint alkalmazhat. Használhatja fekve matracnak, ülve fotelnak… a lehetőségek határtalanok!

Mérete: 140*175cm
Tömege: 12 kg

Vászon: Nagyon kedvelt babzsák anyagunk, amely többféle színben is elérhető. 100% pamutból készül és remekül ellenáll a megpróbáltatásoknak. Mivel babzsákjaink mindig dupla huzattal készülnek, könnyű őket tisztán tartani és egyszerűen változtatható a megjelenésük. egy új külső huzattal pedig nem csak a babzsákod, hanem az egész környezeted megjelenése megváltoztatható.

Mintás vászon: Ha egy kis változatosságra vágysz, dobd fel lakásod egy fiatalos, mintás babzsákfotellel! Mivel minden egyes babzsák két huzattal – belsővel és külsővel – készül, nagyon egyszerű a tisztításuk. Sőt, ennek köszönhetően a külsejüket is egyszerűen változtathatod, hiszen bármikor rendelhetsz babzsákodhoz vadonatúj külső huzatot.

Vízlepergetős: Különleges, a gyöngyvászonnál is simább tapintású, elasztikus, ugyanakkor nagyon tartós és strapabíró anyaggal bír vízlepergető babzsákfotel huzatunk. Felszíne továbbá tartósan szennytaszító (Lásd Kutyafekhely), bizonyos fajtája pedig teljesen vízálló!

Kültéri huzatok: Kertben pihenés vagy vízparton napozás? A babzsákod mindig veled lehet! Kültéri anyagú babzsákjaink rendkívül strapabíróak, ellenállnak a víznek, fénynek, hidegnek vagy melegnek. Ha szeretsz a szabadban pihenni, tökéletes választás lehet számodra ez a babzsák huzat!

Óriás Párna babzsákfotel

67 490 Ft 53 990 Ft
Választható szövetek:
53 990 Ft
1 db
Sale
Bubble babzsákfotel
42 490 Ft
33 990 Ft
Sale
Perfect babzsákfotel
47 490 Ft
37 990 Ft
Sale
Twist babzsákfotel
37 490 Ft
29 990 Ft
Sale
Royal babzsákfotel
74 990 Ft
59 990 Ft
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH