Kis Puff babzsákfotel
Kis Puff babzsákfotel
Kis Puff babzsákfotel
Kis Puff babzsákfotel
Kis Puff babzsákfotel
Kis Puff babzsákfotel

A Puff babzsák hengeres formájú keményebbre töltött ülőalkalmatosság, amelyet gyerekek és felnőttek részére egyaránt ajánljuk. Tökéletes kiegészítője nagyobb babzsákfoteleinknek, ahol lábtartóként funkcionálhat.

Mérete: 50*25cm
Tömege: 1,3 kg

Vászon: A vászon az egyik legkedveltebb babzsák anyagunk. Ennek egyik oka, hogy nagyon jól viseli a megpróbáltatásokat. Különböző színekben is rendelhető és 100% pamutból készül. Babzsákjaink minden egyes darabja dupla huzattal készül, aminek egyrészt az az előnye, hogy nagyon könnyen tisztíthatóak lesznek, másrészt pedig, hogy nagyon könnyű változtatni a babzsákok kinézetét. Széles választékunkból ugyanis bármikor rendelhető új külső huzat.

Mintás vászon: Vess véget a szürke hétköznapoknak és dobd fel otthonod egy fiatalos, mintás vászon babzsákfotellel. Babzsákjaink dupla huzatának köszönhetően könnyű őket tisztán tartani, és egyszerűen változtathatunk a megjelenésükön, ugyanis a külső huzatot bármikor le lehet cserélni és rendelni helyette egy másikat.

Vízlepergetős: Vízlepergetős huzatunk tartósan taszítja a szennyeződést is, bizonyos fajtái pedig 100%-ban vízállók. Továbbá, ez az egyik legkülönlegesebb babzsákfotel anyagunk, ugyanis a tapintása nagyon puha és finom, a felülete pedig a gyöngyvászonnál is simább. Emellett nagyon strapabíró, tartós anyag és enyhén elasztikus.

Kültéri huzatok: Kültéri huzatjaink ellenállnak a víznek, fénynek, melegnek, hidegnek, tökéletes választás lehet ez a babzsák huzat, ha szeretsz a teraszon pihenni vagy a vízparton napozni. Vidd bátran magaddal babzsákfoteledet a szabadba!

Kis Puff babzsákfotel

18 190 Ft 14 490 Ft
Választható szövetek:
14 490 Ft
1 db
Sale
Kinder babzsákfotel
31 290 Ft
24 990 Ft
Sale
Medium babzsákfotel
47 490 Ft
37 990 Ft
Sale
Twist babzsákfotel
37 490 Ft
29 990 Ft
New
Kutyafekhely
17 490 Ft
13 990 Ft
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH