Twist babzsákfotel
Twist babzsákfotel
Twist babzsákfotel
Twist babzsákfotel
Twist babzsákfotel
Twist babzsákfotel

Hosszas tervezgetések, próbálkozások után sikerült kifejleszteni a Twist babzsákfotel különleges formáját, ami biztosak vagyunk benne, hogy sokak kedvence lesz. Babzsákfoteleink legújabb tagja különleges formájáról kapta a nevét. A Twist babzsák leginkább egy elcsavart nagypárnához hasonlít, aminek az egyik fele háttámlává alakult így át.

Mérete: 105*140*90cm
Tömege: 5,1 kg

Vászon: 100% pamutból készült babzsák anyagunk nagyon jól bírja a megpróbáltatásokat. Talán ezért is az egyik legkedveltebb. Mivel babzsákjaink dupla huzattal vannak ellátva, a külső huzatot bármikor le lehet cserélni, feldobva ezzel az egész környezet összképét. A dupla huzat továbbá nagyban megkönnyíti a babzsákok tisztán tartását is

Mintás vászon: Fáraszt az egyhangúság? Dobd fel otthonod mintás vászon babzsákfotelekkel! Mivel babzsákjaink minden darabja dupla huzattal készül, külsejüket egy új huzat rendelésével bármikor megváltoztathatod, sőt a babzsákok karbantartása is leegyszerűsödik.

Vízlepergetős: Egy különleges, finom, puha tapintású, gyöngyvászon simaságú babzsákfotel anyag. Felszíne igen strapabíró, taszítja a szennyeződéseket (Lásd Kutyafekhely) és vízlepergető. Egyes fajtái 100%-ban vízállóak.

Kültéri huzatok: A szabadba készülsz? A babzsákodat semmiképpen ne hagyd otthon! Kültéri huzatjainknak hála a babzsákok ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Lehet akár hideg vagy meleg, süthet a nap, vagy eshet az eső, kültéri huzatjaink rendkívül strapabíróak. Ha szeretsz a természetben pihenni, ez a babzsákfotel huzat az ideális számodra!

Twist babzsákfotel

37 490 Ft 29 990 Ft
Választható szövetek:
29 990 Ft
1 db
Sale
Medium babzsákfotel
47 490 Ft
37 990 Ft
Sale
Royal babzsákfotel
74 990 Ft
59 990 Ft
New
Kutyafekhely
17 490 Ft
13 990 Ft
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH