Mini babzsákfotel
Mini babzsákfotel
Mini babzsákfotel

A Mini babzsák, hat cikkből álló babzsákfotel, alja és teteje kör alakú. A Mini babzsákfotelt méretéből adódóan inkább gyerekeknek ajánljuk, mivel tökéletes tartást biztosít számukra a háttámla, de felnőttek is használhatják puffként, ülőkeként, ami megtámasztja derekukat.

Mérete:80*90cm
Tömege:3,1kg

Vászon: Egyike a legkedveltebb babzsák anyagainknak, ennek egyik legfőbb oka, hogy nagyon jól bírja a megpróbáltatásokat. 100% pamut az anyaga, amelyet többféle színben is lehet rendelni. Mindegyik babzsák dupla huzattal készül, ennek nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és a változatos külső.

Mintás vászon: Unod már az egyhangú, monoton dolgokat? Dobd fel környezeted és válassz egyet a fiatalos, mintás vászon babzsákfoteleinkből! A babzsákok dupla huzattal készülnek, aminek nagy előnye a könnyű tisztíthatóság és a változtatható megjelenés. Babzsákfoteledhez bármikor rendelhetsz egy új külső huzatot, megváltoztatva ezzel otthonod összképét.

Vízlepergetős: A legkülönlegesebb babzsákfotel anyag, melynek tapintása puha és finom, felülete pedig simább, mint a gyöngyvászon. Enyhén elasztikus az anyaga, de ugyanakkor nagyon tartós és strapabíró. Felszíne pedig szennytaszító (Lásd Kutyafekhely) és vízlepergető, bizonyos fajtája teljesen vízálló!

Kültéri huzatok: A szabadba készülsz? Vidd magaddal babzsákfoteledet is! Kültéri anyagból készült babzsákjaink a fénynek, a víznek, a melegnek és a hidegnek is ellenállnak. Ha szeretnél babzsákban pihenve a teraszon olvasgatni vagy a medence mellett napozni, akkor ez a babzsák huzat a tökéletes választás!

Mini babzsákfotel

31 290 Ft 24 990 Ft
Választható szövetek:
24 990 Ft
1 db
Sale
Kinder babzsákfotel
31 290 Ft
24 990 Ft
Sale
Bubble babzsákfotel
42 490 Ft
33 990 Ft
Sale
Twist babzsákfotel
37 490 Ft
29 990 Ft
Sale
Royal babzsákfotel
74 990 Ft
59 990 Ft
New
Kutyafekhely
17 490 Ft
13 990 Ft
Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH