Babzsákfotel – funkció és stílus

Már az óvodás éveink alatt megismerkedhettünk a babzsák fogalmával, hiszen sokat vettük kézbe készségfejlesztési gyakorlatok során, a testnevelés órákon. 
 
A polisztirol gyöngyökkel kitömött párna sem újkeletű, és mindamellett hogy olcsón hozzá lehet jutni, az egészségünkre is vigyáz, mivel a baktériumok és gombák nem telepednek meg rajta. A nikecell könnyű, jó hőszigetelő (az építőiparban előszeretettel alkalmazzák), páraáteresztő, freonmentes 3-6 mm-es golyócskák formájában a legnépszerűbb, ami a törékeny eszközök szállítás közbeni védelmében is szerepet játszik. A háziállatoktól, rágcsálóktól, hőtől (hosszú távon 70 fok felett károsodhat) és fagytól érdemes távol tartanunk, hogy sokáig élvezhessük eredeti állapotában. Sokan esküsznek a polisztirol gyöngyökkel megtömött vászonzsákocskára, hiszen kényelmes rajta feküdni, tömőanyaga olcsó, és könnyen beszerezhető, ami nem egy utolsó szempont, azt figyelembe véve, hogy rendszeres igénybevétel esetén a gyöngyöcskék veszítenek térfogatukból, így néha frissítenünk kell a tömést újabb polisztirol állománnyal. 
 
 
A kényelmi funkciót tovább gondolva fejlesztették tökélyre, a manapság oly nagy népszerűségnek örvendő babzsákfoteleket. Ez a számos igényt kielégítő ülőalkalmatosság igen sokoldalú kiegészítője lehet lakásunknak, és mivel több méretben és formában hozzájuthatunk, a felhasználási lehetőségeink tovább bővülnek. Gyakorlatilag nincs olyan hely, ahol ne tudnánk hasznát venni, vagy ne mutatna jól az egyedileg kiválasztott külső borítással. Modern, lekerekített formái a mai lakberendezési trendek tökéletes kiegészítője. Egyedileg választható külső borítása viszont lehetővé teszi, hogy a konzervatív stílusok is befogadják játékos formavilágát. Bármilyen enteriőrben jól mutat, és bárhol használható, hiszen pár kilós súlya miatt senkinek sem okoz problémát a babzsákfotel mozgatása.

  • 26
  • 30
  • 31
  • 36
  • 8
 
A gyerekszobába „hempergőnek”, vagy délutáni szendergéshez, alkotáshoz is ideális lehet. A nappaliban kiváló lehet az ülőgarnitúránk kiegészítéseképp, olvasáshoz, filmezéshez, egy hétvégi sziesztához. Egyes típusok vízhatlan borításának köszönhetően, kerti használathoz, horgászathoz, strandoláshoz, kempingezéshez is kiváló. A nyaralás, relaxálás nélkülözhetetlen eszköze. Az ellazuláshoz nagy mértéken hozzájárul, hogy a babzsákkal érintkező testfelület egészét alátámasztja, az izmokat pihenteti. A gerincoszlop helyes tartása érdekében fejlesztették ki a buborékot formázó foteleket, amik kizárólag a derekat támasztják meg, így nem hagyja a használót teljesen ellazulni olvasás, tanulás, vagy ülőmunka közben.
A babzsák az adott szabásminta formájától függően lehet kisállatok fekvőhelye, lábtámasz és akár szoptatós párna is. 
 
Teljesen multifunkciós, tipikusan az „egyszerű, de nagyszerű” esete. Az egész családot kiszolgálja, számos stílusirányzatba beleilleszthető és kortól függetlenül kényezteti a használóit.
 
Megosztás

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates