Babzsákfotel – külső borítás

Babzsákfotel – Külső borítás
 
A „változatosság gyönyörködtet” elv szerint igyekszünk élni mindennapjainkat. Napi szinten alakuló öltözködési trendek, megújuló stílusirányzatok, egyre fejlettebb technológiák, ötletesebbnél ötletesebb szórakozási lehetőségek vesznek körbe minket. Az új impulzusok serkentőleg hatnak a működésünkre, és a kedvünket is nagymértékben befolyásolják. Ezért próbáljuk mi is napról-napra szebbé varázsolni, megújítani önmagunkat és környezetünket egy élhetőbb és könnyedebb élet reményében. 
A változtatásokat elsősorban magunkon követjük el, aztán lakásunkon, majd munkahelyünkön. Amilyen könnyedén váltogatjuk magunkon a ruhát, a sminket az időhöz és hangulatunkhoz igazítva, oly könnyedén váltogathatjuk bútoraink kinézetét is. Hogyan tehetjük meg ezt?
Az élet több területén használatos, új trendhullámként végigsöprő babzsákfotelek változatossága a formavilágban és külső borításában rejlik, melyet bármikor lecserélhetünk a zipzáros technikának köszönhetően.
 
A duplahuzatos borítás számos előnyt hordoz magában. A belső borításra elsősorban azért van szükség, hogy a tömőanyagként funkcionáló polisztirol gyöngyöcskék a helyükön maradjanak a huzat cserélésekor. Ez a réteg általában poliészterből készül, 40 fokon mosható, zipzárral levehető.
 
A külső borítás elsősorban a designért felelős, illetve, hogy adott esetben megakadályozza, hogy víz szivárogjon a belső rétegekbe. Ennél a huzatnál már többféle anyag és minta közül válogathatunk.
 
  • Textilbőr/műbőr: Több színben kapható, bőr hatású megjelenése kimondottan dekoratív jelensége lehet otthonunknak, irodánknak. Mosógépben ugyan nem mosható, viszont emellett döntve kapunk egy vízhatlan felületet, amiről a szennyeződéseket könnyedén letakaríthatjuk egy nedves törlőkendővel. 
  • Vízálló borítás: Az adott textilt egy impregnáló réteggel vonják be, így ezáltal a szövet a vizet lepergeti magáról. Sátrazáskor, szabadtéri kikapcsolódáskor nagy hasznát vehetjük. A megkoszolódott részeket nedves ruhával letisztíthatjuk.
  • Kültéri borítás: Az időjárási viszontagságoknak ellenáll, lehet az tűző Nap, eső, vagy fagy.
  • Vászon: 30 fokon mosható, jól bírja a megpróbáltatásokat, de benti használathoz ajánlott.
  • Plüss: Kényesebb anyag, ennek ellenére 30 fokon mosható.
 
A babzsákokat az anyag típusától függetlenül számos mintában megkaphatod, és egyedivé varázsolhatod saját tervezésű felvarrókkal, hímzésekkel. Különösen népszerű igény manapság a tulajdonosok nevének vagy ovis jelének feltüntetése.
Akár több huzatod is lehet egyszerre, hogy épp azt használd, ami épp hangulatodhoz a leginkább passzol, vagy az egyéniségedet igazán tükrözi. Ha épp kirándulni mész, akkor sem kell otthon hagynod kedvenc ülőalkalmatosságod, csak kicseréled a vászonborítást kültérire, így teljes mértékben kihasználhatod foteledet, és garantáltam sosem fogod megunni.
 
Megosztás

Ajánlott termékek

Created jtemplate joomla templates